top of page

het starzelhaus

Helemaal aan het einde van het Kleinwalsertal ligt het idylische  Baad. Nog een paar honderd meter bergop … kom je op 1300 meter bij Gasthof Starzelhaus, het laatste huis van het dal. Hier kan je genieten van één van de mooiste uitzichten op de Widderstein en hoor je werkelijk de stilte. Geen auto´s meer… geen doorgaand verkeer… alleen een verdwaalde mountainbiker en wandelaars.

Appartement Oostenrijk

Dat Starzel “stark steil” betekent, zal veel van onze bezoekers alvast niet ontgaan zijn. Het weggetje tot het Gasthof is aanvankelijk best steil, gelukkig kunnen onze gasten dan ook gratis parkeren als je wat moeilijker te been bent. Neem gerust de wagen, of bel ons dan even van tevoren voor een ophaaltransfer.

 

Starzelhaus heeft 3 compleet ingerichte tweepersoonskamers  en een ruim appartement dat plaats biedt aan 2 tot 7 personen. Alle kamers hebben een eigen bad of douche en balkon.

Op het zonnige panoramaterras (50 p.) of in ons typisch Oostenrijks restaurant (50 p.) kan met het hele jaar door genieten van onze heerlijke lunches en à la carte specialiteiten. Bijzonder is het aanbod van meer dan 25 verschillende bieren (overwegend Belgische Trappisten en Abdijbieren).

 

Op de kaart vind je zowel Oostenrijkse specialiteiten (Kaiserschmarrn, Käsespätzle,… ) als internationale gerechten (pasta´s, pizza, nacho´s, fajita´s… ). Ook grillavonden, fondue, raclette, behoren tot de mogelijkheden. Voor groepen en feestavonden werken we graag een voorstelletje voor u uit.

Vakantie Oostenrijk
bottom of page